« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete friptura Retete friptura - Cotlet de miel impanat cu costita afumata si usturoi

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete friptura - Cotlet de miel impanat cu costita afumata si usturoi Imprimare Email
Scris de Nicoleta Loredana Pana   

Reteta: Cotlet de miel impanat cu costita afumata si usturoi

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg cotlet de miel

=> 150 g costita afumata

=> 100 ml ulei

=> 2-3 catei de usturoi

=> 500 ml bere

=> sare

=> piper

=> condiment tip Delikat

Prepararea retetei culinare:

  • Speli carnea si o crestezi din loc in loc. Cureti usturoiul si tai cateii in jumatate, tai bucatele si costita, apoi impanezi cotletul cu usturoi si costita. Ungi carnea cu ulei si apoi presari sare, piper si condiment dupa gust si o dai la cuptor intr-o tava in care ai pus ulei si putina bere. Scoti cotletul din cand in cand si-l stropesti cu restul de bere si putin ulei, ca sa se fragezeasca. Atunci cand cotletul e bine patruns si rumenit, il scoti pe un platou, il tai bucati pe care le aduci la masa alaturi de piure de spanac sau de cartofi.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 18:00
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi