« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete fasole Retete fasole - Salata de fasole verde cu conopida

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete fasole - Salata de fasole verde cu conopida Imprimare Email
Scris de Giusepina Lascu, Braila   

Reteta: Salata de fasole verde cu conopida

Ingredientele retetei culinare:

=> 200 g fasole verde
(poate sa fie din borcan, conservata)

=> 6-7 buchetele conopida

=> 1 morcov

=> 1 telina

=> 2 catei usturoi

=> zeama de la o lamaie

=> 2-3 cartofi

=> 2 cepe

=> 2 ardei grasi

=> 2 rosii

=> masline

=> 1 legatura patrunjel verde

=> ulei, sare

 

Prepararea retetei culinare:

Cureti morcovul, conopida, telina, scurgi sau decongelezi fasolea verde si le fierbi pe toate in vase separate. Pui si cartofii in coaja la fiert. Speli rosiile, le decojesti, cureti si ardeii si le tai cubulete. Dupa ce au fiert toate, tai cubulete telina, morcovii si cartofii curatati si scursi bine, fasolea si conopida. Toci ceapa, usturoiul si verdeata, le amesteci pe toate, pui maslinele si adaugi ulei, sare, zeama de lamaie dupa gust. Amesteci apoi usor salata sa nu se sfarame legumele. Salata e buna pentru masa de seara.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 17:19
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi