« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete fasole Retete fasole - Paste cu fasole

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete fasole - Paste cu fasole Imprimare Email
Scris de Cristina Danieluc, Iasi   

Reteta: Paste cu fasole

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 cani fasole uscata

=> 1 lingura sare

=> 1/2 telina de marime medie cu frunze

=> 50 ml ulei

=> 1 catel usturoi razuit

=> 1 cana de ceapa tocata

=>  1/4 cana patrunjel verde tocat

=> 2 cani de paste fainoase

Prepararea retetei culinare:

Pui fasolea la inmuiat timp de 12 ore, de pe o zi pe alta. A doua zi o scurgi si o pui la fiert pentru 3 minute. O scurgi de apa in care a fiert, pui alta si repeti procedura de 3 ori. Apoi, a 4-a oara, lasi fasolea la fiert cu o lingurita de sare, telina razuita si frunzele tocate de telina, 4 impreuna cu apa, care sa acopere fasolea in intregime. Pui si pastele sa fiarba in apa cu sare. Intre timp, calesti ceapa cu usturoiul, patrunjelul, putina apa, ulei si sare. Peste legumele calite adaugi fasolea fiarta si mai lasi sa fiarba timp de 5 minute. La final, adaugi pastele fierte si mai lasi la foc mic inca 10 minute.

Notite:
PREGATIRE: 13 ore

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 17:02
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi