« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete fasole Retete fasole - Fasole verde cu peste marinat

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete fasole - Fasole verde cu peste marinat Imprimare Email
Scris de Marcela Alecu   

Reteta: Fasole verde cu peste marinat

Ingredientele retetei culinare:

=> 1/2 kg fasole verde

=> 250 g peste marinat

=> sare, piper

=> o ceapa

=> 100 ml ulei

=> Maggi Secretul Gustului

Prepararea retetei culinare:

  • Cureti fasolea verde, o speli bine si o tai bucati de un centimetru lungime. Intre timp pui apa la fiert si cand incepe sa clocoteasca adaugi fasolea taiata si o lasi pana se inmoaie. Toci ceapa fideluta si o calesti un pic, apoi torni fasolea fiarta si scursa. Cat timp se prajeste fasolea, cureti pestele si il tai marunt.
  • Intr-un castron amesteci fasolea cu pestele si potrivesti de sare si piper si mai adaugi putin Maggi Secretul Gustului.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 17:06
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi