« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete fasole Retete fasole - Fasole scazuta

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete fasole - Fasole scazuta Imprimare Email
Scris de Cristina Bunea   

Reteta: Fasole scazuta

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg fasole lata

=> 2-3 morcovi

=> 2-3 ardei

=> 1 telina mica

=> 1 kg rosii

=> ulei

=> patrunjel

=> sare

Prepararea retetei culinare:

  • Cureti fasolea, o speli, iar ardeii ii cureti si ii tai fasii subtiri. Morcovii si telina le treci prin razatoarea cu ochiuri mari. Rosiile le decojesti si le tai felii.
  • Intr-o tava asezi un rand de fasole, un rand de morcovi, altul de ardei, altul de rosii, verdeata si ulei pana termini toate ingredientele. Ultimul rand trebuie sa fie de rosii si verdeata.
  • Dai la cuptor si la masa o aduci impreuna cu mujdei de usturoi subtiat cu smantana.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 17:05
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi