« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete fasole Retete fasole - Chec cu fasole verde

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete fasole - Chec cu fasole verde Imprimare Email
Scris de Violeta Bulaga   

Reteta: "Chec" cu fasole verde

Ingredientele retetei culinare:

=> 500 g faina

=> 200 ml ulei

=> 100 ml bors

=> 50 g smantana

=> 1/2 plic praf de copt

=> sare

Pentru umplutura:

=> 1 kg fasole verde

=> 100 g unt

=> 200 g smantana

=> 50 g faina

=> sare, 1 legatura patrunjel

Prepararea retetei culinare:

Fierbi fasolea in apa cu sare si o lasi sa se scurga. Topesti untul, rumenesti faina, adaugi smantana si dupa cateva minute si fasolea si lasi totul sa scada bipe. Framanti apoi un aluat potrivit din faina, bors, ulei, smantana, praf de copt si sare din care intinzi doua foi. Asezi o foaie intr-o tava de chec unsa cu unt si tapetata cu faina. Rastorni apoi umplutura de fasole, asezi a doua foaie, o intepi cu furculita si dai checul la cuptor pentru 30 de minute. Il tai numai dupa ce s-a racit in tava.

Notite:
PREGATIRE: 55 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 17:02
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi