« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete de post Clatite de spanac cu tofu

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Clatite de spanac cu tofu
Clatite de spanac cu tofu

Autor: Irina Manolache, Pausa, jud. Valcea

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara de post - clatite de spanac cu tofu

Ingredientele retetei culinare:

=> 500g spanac

=> 300ml apa minerala sau sifon

=> 5 linguri faina

=> 200g branza tofu

=> sare si piper

=> ulei


Prepararea retetei culinare:

          Speli spanacul si il pui la fiert in apa clocotita cu sare. Cand e gata il lasi sa se scurga intr-o strecuratoare, apoi il pasezi. Amesteci apoi apa minerala cu faina, spanacul pasat si potrivesti de sare si piper. Pui apoi cate un polonic din compozitia de clatite intr-o tigaie in care ai incins o lingura de ulei si prajesti clatita pe ambele parti. Pregatesti astfel toate clatitele, apoi le umpli cu bucatele de branza tofu ( branza din lapte de soia ).

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 15 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
4 serviri
Cantitate:
1,2 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
7 RON
Ultima actualizare:
Du 29 nov 2009 02:36:09 +0100
Vizualizata:
1453

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 62 vizitatori online