« Culinare »

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Ciorba de praz
Ciorba de praz

Autor: Leonora Madaras, Petrosani, jud. Hunedoara

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(3Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - ciorba de praz

Ingredientele retetei culinare:

=> 700g praz

=> 1 ceapa

=> 2 morcovi

=> 1 telina

=> 50g orez

=> 2 linguri ulei

=> 500ml zeama de varza (sau bors, sau lamaie)

=> 1 legatura leustean

=> sare

 


Prepararea retetei culinare:

            Cureti prazul, il speli si-l tai rondele subtiri, apoi il inabusi 5 minute in ulei cu o cana de apa. Cureti in acest timp ceapa, morcovii si telina, le tai marunt si le adaugi peste praz impreuna cu orezul spalat. Torni 3l de apa, potrivesti de sare si lasi sa fiarba 30 de minute. Cand toate sunt fierte acresti cu zeama de varza, cu borsul fiert sau cu zeama de lamaie si mai lasi ciorba pe foc 7-8 minute. La final presari leusteanul tocat. Merge de minune cu ardei iute!

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h
Dificultate:
Normal
Portii:
6 serviri
Cantitate:
1,55 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
6 RON
Ultima actualizare:
Du 29 nov 2009 02:33:55 +0100
Vizualizata:
2128

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
hilo Comments available: Mi 18 mar 2015 13:51:07 +0100
hi thanks for sharing this awesome articleBonne Annee 2016 Recette Cookies Recette Brownies Recette Mayonaise Recette Madeleines Recette Gaufres Enlever Un Tatouage Fracture de fatigue Fracture de penis Recette Aubergine Farcie Recette Aubergine Fracture Fatigue de pied Fracture de la cheville Ville Avignon Tatouage Ancre Marine Tatouage Temporaire Corce CACES Enclume Ostracisme Clairon Dubsmash English Meilleur Article Mariage Musulman Baie de goji cartes de voeux 2016 keep on posting
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 75 vizitatori online