« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete de post Chiftelute din cartofi cu ciuperci si gogosari murati

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Chiftelute din cartofi cu ciuperci si gogosari murati
Chiftelute din cartofi cu ciuperci si gogosari murati

Autor: Delia-Mihaela Oana, Tg. Lapus, Maramures

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara de post - chiftelute din cartofi cu ciuperci si gogosari

Ingredientele retetei culinare:

=> 1kg cartofi

=> 2-3 ciuperci

=> 1 gogosar murat

=> 4 graunte usturoi

=> 3 linguri faina

=> sare si piper dupa gust

=> 2-3 fire patrunjel

 


Prepararea retetei culinare:

           Fierbi cartofii in coaja, apoi ii cureti si ii dai pe razatoarea mare. Tai ciupercile in bucati mici si le fierbi sau le prajesti in putin ulei. Adaugi peste cartofi ciupercile, usturoiul pisat, gogosarul taiat cubulete, faina, sare, piper dupa gust, precum si patrunjelul tocat. Framanti bine totul. Daca e prea moale compozitia mai adaugi putina faina. Compozitia se lipeste de maini, asa ca formezi chiftelele cu mana uda. Folosesti 1 lingura de compozitie la o chiftea si le faci turtite, nu rotunde. Le dai prin faina, le prajesti in ulei incins si le pregatesti la foc potrivit ca sa nu se arda faina. Cand au culoarea aurie le scoti intr-un vas in care ai pus hartie pentru a absorbi din ulei.

Notite:

Sunt bune atat calde, cat si reci, ca aperitive sau la felul doi cu sos de rosii sau cu tocanita de ciuperci.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 30 min
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
1,2 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Du 29 nov 2009 02:33:21 +0100
Vizualizata:
1944

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 229 vizitatori online