« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete de post Chiftelute de vinete

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Chiftelute de vinete
Chiftelute de vinete

Autor: Mircea Alisie, Brasov

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara de Post - Chiftelute de vinete

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 vinete mari

=> 3-4 linguri cu varf de faina

=> mujdei de usturoi din 3-4 catei

=> 1 ceapa mare sau doua mai mici

=> marar

=> piper

=> ulei

=> 3-4 felii de paine 


Prepararea retetei culinare:

           Dupa ce coci vinetele si le cureti de coaja le treci prin masina de tocat impreuna cu painea inmuiata in apa si stoarsa bine. Adaugi apoi ceapa taiata marunt si calita putin, usturoiul, mararul, piperul si sarea, dupa gust. Se amesteca totul foarte bine si din compozitia obtinuta iei cu lingurita, formezi chiftelute mici pe care le treeci prin faina si le prajesti in ulei incins.

Notite:

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
peste 11 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Du 29 nov 2009 02:31:32 +0100
Vizualizata:
1950

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 251 vizitatori online