« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete de post Chiftelute de morcovi in sos tomat

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Chiftelute de morcovi in sos tomat
Chiftelute de morcovi in sos tomat

Autor: Elena Neag, sat Ghergani, com. Racari, jud Dambovi

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara de post - chiftelute de morcovi in sos tomat

Ingredientele retetei culinare:

=> 800g morcovi

=> 2 cartofi

=> 2 linguri rase gris

=> 200g margarina

=> 2 linguri pasta de tomate

=> 4 catei usturoi

=> 1 ceapa mica

=> sare

=> piper

=> ulei


Prepararea retetei culinare:

           Aceasta mancare se prepara astfel: Cureti cartofii si morcovii, ii speli, ii dai pe razatoare si ii presezi bine ca sa se scurga bine zeama (pe care nu o arunci). Ii amesteci apoi cu grisul, pui sare si piper dupa gust si formezi chiftelute pe care le prajesti in 150g margarina incinsa. Dupa ce le-ai pregatit pe toate le lasi deoparte si prepari sosul: Cureti ceapa, o tai marunt si o calesti in restul de margarina incinsa. Adaugi pasta de tomate, apoi stingi cu zeama de morcovi pastrata si 200ml apa si pui chiftelutele. Potrivesti de sare si piper si mai lasi pe foc inca 15 minute. La sfarsit pui usturoiul tocat si mai dai intr-un clocot, doua.

Notite:

Este o mancare foarte buna!

Pofta mare!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
8 serviri
Cantitate:
1,5 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
6 RON
Ultima actualizare:
Du 29 nov 2009 02:31:20 +0100
Vizualizata:
1540

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 61 vizitatori online