« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete de post Chiftelute cu sos de rosii si ardei

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Chiftelute cu sos de rosii si ardei
Chiftelute cu sos de rosii si ardei

Autor: Tandar Eleonora, Roma

Voturi: Nu a fost votata

Descriere:

Reteta culinara de Post - chiftelute cu sos de rosii si ardei

Ingredientele retetei culinare:

CHIFTELUTELE: 

=> 300g ciuperci din conserva sau congelate

=> 100g soia granule

=> pesmet

=> 1-2 cartofi fierti

=> sare si piper

=> patrunjel verde

 

SOSUL:

=> 3-4 rosii

=> 2 ardei (unul rosu si unul galben sau verde)

=> ulei

=> 1 lingura pasta de tomate

=> sare

=> apa

=> 1 lingura faina


Prepararea retetei culinare:

          CHIFTELUTELE: Fierbi soia in apa clocotita cu sare. Dai ciupercile prin masina de tocat, adaugi cartofii pisati, soia fiarta si presata bine, pesmetul, piperul, sarea si patrunjelul tocat. Formezi chiftelutele pe care le prajesti in ulei incins.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
peste 11 serviri
Cantitate:
1,3 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Du 29 nov 2009 02:31:06 +0100
Vizualizata:
1699

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 233 vizitatori online