« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete de post Ceapa umpluta cu nuca

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Ceapa umpluta cu nuca
Ceapa umpluta cu nuca

Autor: Eugenia Nechita, Zarnesti, jud. Brasov

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(3Voturi)

Descriere:

Reteta culinara de post - Ceapa umpluta cu nuca

Ingredientele retetei culinare:

=> 12 cepe

=> 1 felie franzela

=> 2 linguri faina

=> 1 lingura bulion

=> 4 linguri miez nuca

=> 1 lingura zahar

=> 1 legatura verdeata

=> sare si piper


Prepararea retetei culinare:

           Cureti ceapa si o fierbi in apa cu sare cat sa se inmoaie putin. O lasi sa se scurga, apoi ii scoti miezul. Toci miezul si-l amesteci cu nucile, painea inmuiata, sare, piper si verdeata tocata. Umpli cepele si le asezi intr-o cratita. Faci un rantas din ulei, faina, adaugi bulionul si zaharul si stingi cu o cana de apa. Torni sosul peste cepe si le dai la cuptor pana se rumenesc putin.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
2 h
Dificultate:
Simplu
Portii:
10 serviri
Cantitate:
2,1 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Du 29 nov 2009 02:29:13 +0100
Vizualizata:
1452

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 231 vizitatori online