« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete de post Cartofi umpluti cu zacusca

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Cartofi umpluti cu zacusca
Cartofi umpluti cu zacusca

Autor: Anita Stanescu, Brasov

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(3Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - cartofi umpluti cu zacusca; post

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 cartofi

=> 1 borcan mic de zacusca cu ciuperci (420g)

=> 5-6 masline

=> 2 gogosari in otet

=> sare

=> piper

=> ulei 

 


Prepararea retetei culinare:

            Speli cartofii, ii pui la fiert cu tot cu coaja si ii cureti. Ii tai jumatate pe lungime si le scoti miezul. Amesteci miezul faramitat cu zacusca, potrivesti de sare si piper, umpli jumatatile de cartofi si-i asezi intr-o tava unsa cu ulei. Decorezi cartofii umpluti cu feliute de masline si-i dai la cuptor pentru 25 de minute.

Notite:

Timp de preparare:

- Pregatire: 20 min

- Fierbere: 15 min

- Coacere: 25 min

Ii aduci la masa, ornati cu masline si gogosari.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
7 RON
Ultima actualizare:
Du 29 nov 2009 02:28:57 +0100
Vizualizata:
1737

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 249 vizitatori online