« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete de post Cartofi inabusiti cu usturoi

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Cartofi inabusiti cu usturoi
Cartofi inabusiti cu usturoi

Autor: Carmen Ludovic, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - cartofi inabusiti cu usturoi

Ingredientele retetei culinare:

=> 6 cartofi albi potriviti

=> 2 morcovi

=> 4-5 catei de usturoi

=> ulei

=> 2 linguri margarina

=> piper boabe

=> 2 foi dafin

=> 1 legatura patrunjel tocat proaspat

=> sare

=> 1 lingurita bulion


Prepararea retetei culinare:

          Cureti cartofii si mocovii, ii speli, tai cartofii felii, iar morcovii rondele. Incingi uleiul intr-o craticioara, adaugi cartofii si morcovii si amesteci continuu timp de 5 minute. Adaugi si margarina, mai tii 1 minut pe foc, apoi torni apa cat sa acopere cartofii (nu foarte marunt). Pui boabele de piper, foile de dafin si acoperi mancarea cu un capac. Fierbi inabusit la foc domol 30 de minute. In acest timp pisezi usturoiul si la final il adaugi in macare. Sarezi dupa gust, adaugi si bulionul, mai dai intr-un clocot sid ai cratita deoparte.

Notite:

- Fierbere: 30 minute 

E buna calda cu muraturi si patrunjel verde deasupra. Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
8 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Du 29 nov 2009 02:28:40 +0100
Vizualizata:
2144

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 65 vizitatori online