« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete de post Cartofi cu varza la cuptor

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Cartofi cu varza la cuptor
Cartofi cu varza la cuptor

Autor: Mirela Bacos, Recas, jud. Timis

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(3Voturi)

Descriere:

Reteta culinara de post - cartofi cu varza la cuptor

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 varza murata

=> 10-12 cartofi

=> 1 ceapa

=> piper macinat

=> sare

=> 150ml ulei†

=> 1 punga soia de snitele

=> usturoi

=> 3 linguri pesmet

 


Prepararea retetei culinare:

††††††††††† Tai varza marunt si o treci sub un jet de apa rece sa nu fie prea sarata. Ceapa o tai solzisori. Intr-un vas pui uleiul la incins, apoi pui varza scursa de apa, acoperi cu un capac si lasi la cuptor aproximativ 10minute pana pregatesti cartofii. Cureti cartofii de coaja si dupa ce ii speli, ii tai feliute ca pentru prajit. Scoti vasul din cuptor, intorci varza si o aduni in jumatate de vas, iar in cealalta jumatate pui cartofii cu ceapa intercalata printre ei. Presari piper peste varza si putina sare peste cartofi si pui din nou vasul la cuptor. Dupa 10 minute intorci cartofii si varza pentru a se inmuia uniform si apoi ii mia pui la cuptor pana cartofii sunt gata.

Notite:

Varza nu se va patrunde la maxim, dar acesta este si "farmecul" mancarii, caci vei pune in farfurie o parte cartofi, o parte varza si gustul va fi ca de cartof prajit cu salata de varza.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
8 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Du 29 nov 2009 03:27:02 +0200
Vizualizata:
2192

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 257 vizitatori online