« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete de post Cartofi cu varza la cuptor

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Cartofi cu varza la cuptor
Cartofi cu varza la cuptor

Autor: Mirela Bacos, Recas, jud. Timis

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(3Voturi)

Descriere:

Reteta culinara de post - cartofi cu varza la cuptor

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 varza murata

=> 10-12 cartofi

=> 1 ceapa

=> piper macinat

=> sare

=> 150ml ulei 

=> 1 punga soia de snitele

=> usturoi

=> 3 linguri pesmet

 


Prepararea retetei culinare:

            Tai varza marunt si o treci sub un jet de apa rece sa nu fie prea sarata. Ceapa o tai solzisori. Intr-un vas pui uleiul la incins, apoi pui varza scursa de apa, acoperi cu un capac si lasi la cuptor aproximativ 10minute pana pregatesti cartofii. Cureti cartofii de coaja si dupa ce ii speli, ii tai feliute ca pentru prajit. Scoti vasul din cuptor, intorci varza si o aduni in jumatate de vas, iar in cealalta jumatate pui cartofii cu ceapa intercalata printre ei. Presari piper peste varza si putina sare peste cartofi si pui din nou vasul la cuptor. Dupa 10 minute intorci cartofii si varza pentru a se inmuia uniform si apoi ii mia pui la cuptor pana cartofii sunt gata.

Notite:

Varza nu se va patrunde la maxim, dar acesta este si "farmecul" mancarii, caci vei pune in farfurie o parte cartofi, o parte varza si gustul va fi ca de cartof prajit cu salata de varza.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
8 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Du 29 nov 2009 02:27:02 +0100
Vizualizata:
2314

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 77 vizitatori online