« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete de post Cartofi copti cu maioneza de usturoi

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Cartofi copti cu maioneza de usturoi
Cartofi copti cu maioneza de usturoi

Autor: Maria Bota, Tg. Mures

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(3Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - Cartofi copti cu usturoi; Post

Ingredientele retetei culinare:

=> 6 cartofi mijlocii

=> 1 capatana de usturoi

=> sare

=> 2-3 linguri de ulei

=> 2 linguri de apa


Prepararea retetei culinare:

           Speli cartofii si ii tai in doua pe lungime. Ii asezi apoi intr-o tava cu putin ulei cu partea taiata in sus, presari pe fiecare putina sare si ii coci timp de 1/2 ora, dupa care ii intorci cu fata in jos si ii mai lasi 15-30 de minute (in acest timp pregatesti "maioneza").

           MAIONEZA: Cureti usturoiul, il zdrobesti, apoi adaugi 1 lingurita de sare si freci adaugand uleiul ca la maioneza. Dupa ce ai incorporat uleiul, subtiezi "maioneza" cu 1-2 linguri de apa. Cand cartofii sunt copti, torni "maioneza" de usturoi.

Notite:

Sunt deliciosi!

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
3 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Du 29 nov 2009 02:26:45 +0100
Vizualizata:
1837

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 59 vizitatori online