« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete de post Budinca de verdeturi

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Budinca de verdeturi
Budinca de verdeturi

Autor: Elena Varga, Brad, jud. Hunedoara

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(7Voturi)

Descriere:

Reteta culinara de post - budinca de verdeturi

Ingredientele retetei culinare:

=> 500g spanac

=> 4 legaturi loboda

=> 2 salate

=> 2 linguri faina

=> 2-3 felii paine

=> 2-3 linguri pesmet

=> 1 legatura patrunjel

=> 1 legatura marar

=> 3 linguri ulei

=> sare


Prepararea retetei culinare:

          Speli spanacul, loboda si salata si le pui la fiert in apa clocotita cu sare. Cand sunt gata le scurgi si le toci. Amesteci apoi o ceasca din zeama in care au fiert verdeturile cu faina si adaugi verdeturile tocate. Pui si painea inmuiata, pesmetul, patrunjelul si mararul tocate, 2 linguri de ulei si sare dupa gust. Torni compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si o dai la cuptor pentru 30 de minute. Cand este gata, lasi budinca sa se raceasca putin, o rastorni pe un platou si o tai.

Notite:

Timpi preparare mancare: pregatire 20min, fierbere -10min, coacere 30 

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
1,2 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
7 RON
Ultima actualizare:
Du 29 nov 2009 02:26:25 +0100
Vizualizata:
1477

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 52 vizitatori online