Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.
Reteta culinara de post - budinca de malai cu stafide
Ingredientele retetei culinare:
=> 200g malai
=> 100g gris
=> 250g stafide
=> 100g nuci
=> 2 linguri miere
=> 1 lingura coaja de lamaie
=> 1 lingura ulei
=> sare
Prepararea retetei culinare:
Fierbi 800ml apa si cand incepe sa clocoteasca presari malaiul amestecat cu gris si sare. Lasi sa fiarba la foc potrivit si amesteci tot timpul ca sa nu se formeze cocoloase si sa se pridna de vas. Dupa 15 minute de fiert incorporezi nucile, stafidele, coaja rasa de lamaie si mierea. Amesteci, rastorni compozitia intr-o tava unsa cu ulei si o dai la cuptorul incalzit dinainte pentru inca 15 minute.