« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete de post Biscuiti cu vanilie

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Biscuiti cu vanilie
Biscuiti cu vanilie

Autor: Delia Vaduva, Craiova, jud. Dolj

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(4Voturi)

Descriere:

Reteta culinara de post - biscuiti cu vanilie, prajitura

Ingredientele retetei culinare:

=> 1,2 kg faina

=> 3 cani zahar

=> 2 pachete margarina

=> 2 cani ulei

=> 2 lingurite bicarbonat

=> 1 esenta de vanilie

=> coaja de la o portocala

 

Prepararea retetei culinare:

            Freci margarina cu zaharul, adaugi faina in ploaie, bicarbonatul stins, mirodeniile si framanti incorporand treptat uleiul. Intinzi apoi aluatul intr-o foaie de 5 mm grosime, o presari cu faina si tai biscuitii cu forme speciale de fursecuri. Ii asezi intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si le dai la cuptor pentru 20 de minute.

Notite:

Pregatire: 25 minute si Coacere: 20 minute 

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
peste 11 serviri
Cantitate:
100 biscuiti
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
9 RON
Ultima actualizare:
Du 29 nov 2009 02:26:00 +0100
Vizualizata:
1699

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 51 vizitatori online