« Culinare »

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
icon
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Ardei umpluti
Ardei umpluti

Autor: Doina Vasile, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(7Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - ardei umpluti de post

Ingredientele retetei culinare:

=> 12-15 buc. ardei de marime potrivita

=> 1,5kg cartofi

=> 4-5 cepe mari

=> 4-5 rosii mari coapte bine

=> piper dupa gust

=> 1 lingurita Vegeta 

=> cimbru dupa gust

=> sare

=> verdeata (patrunjel pentru ornat)

=> 100-150g ulei


Prepararea retetei culinare:

           Ceapa se taie marunt, de asemenea si rosiile, care au fost in prealabil decojite, si se pun in tigaie in ulei, rumenindu-se bine (sa scada zeama produsa de rosii). Cartofii se fierb in coaja, se curata, se dau prin razatoarea fina si dupa ce s-au mai racit atat prima, cat si a doua compozitie se amesteca totul bine, adaugandu-se piperul, sarea, Vegeta, cimbrul. Se umplu ardeii si se asaza in tava unsa cu ulei putin mai mult, ardeii fiind si ei in prealabil unsi cu ulei; se asaza printre ei rondele de rosii decojite, se presara cu patrunjel tocat si se tin la cuptorul cu foc potrivit circa 30 de minute (in cuptorul incins in prealabil), pana ce ardeii se inmoaie (se coc) si se rumenesc putin.

Notite:

Se servesc atat calzi, cat si reci.  

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 30 min
Dificultate:
Normal
Portii:
10 serviri
Cantitate:
3 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Du 29 nov 2009 02:25:34 +0100
Vizualizata:
1580

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 54 vizitatori online