Scris de Valentina Constantin
|
Reteta: Sufleu cu cascaval
Ingredientele retetei culinare:
=> 200 g cascaval ras
=> 500 ml lapte
=> 200 g unt
=> 3 linguri faina
=> 5 oua
=> sare
=> pesmet
|
|
|
Prepararea retetei culinare:
Topesti untul, adaugi faina si amesteci bine cu o lingura de lemn sa nu se formeze cocoloase, apoi adaugi laptele rece si lasi sa dea in cateva clocote. Lasi pasta obtinuta sa se raceasca, apoi pui cascavalul ras, sare si galbenusurile pe rand. Amesteci bine, apoi adaugi albusurile batute spuma. Ungi o forma cu unt si o tapetezi cu pesmet, torni compozitia obtinuta si dai forma la cuptor pentru 40 de minute, pana se rumeneste. Este foarte bun cald!
|
|
Notite:
Este foarte bun cald!
Pofta buna!
|
|
Ultima actualizare în Joi, 06 Ianuarie 2011 00:37 |