« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete copii Retete pentru copii - Spuma de orez cu struguri

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete pentru copii - Spuma de orez cu struguri Imprimare Email
Scris de Geta Diaconu, Galati   

Reteta: Spuma de orez cu struguri

Ingredientele retetei culinare:

=> 5 linguri orez

=> 500 g struguri

=> 500 ml lapte

=> 2 galbenusuri

=> un praf de sare

=> 5 linguri zahar

=> 5 linguri zahar pudra

=> 400 g frisca batuta

=> 2 plicuri zahar vanilat

 

Prepararea retetei culinare:

Fierbi orezul in lapte, cu un praf de sare si cu vanilia. Dupa ce a fiert, adaugi zaharul si il lasi sa se raceasca. Apoi il zdrobesti, pana devine un piure (daca ai blender, il poti folosi ca sa zdrobesti orezul fiert). Intre timp, amesteci strugurii, spalati si scursi de apa, cu zaharul pudra. Piureul de orez il amesteci bine cu galbenusurile, apoi cu frisca, il pui in cupe si il dai la rece. Ornezi cu struguri pudrati cu zahar. La fel se prepara spuma de orez cu prune sau cu pere.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Joi, 06 Ianuarie 2011 00:40
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi