« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete copii Retete pentru copii - Orez cu lapte, budinca si fructe

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete pentru copii - Orez cu lapte, budinca si fructe Imprimare Email
Scris de Daniela Valuch   

Reteta: Orez cu lapte, budinca si fructe

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 l lapte

=> 1 cescuta orez

=> 4 linguri zahar

=> 1 plic budinca

=> frisca sau fructe pentru ornat

Prepararea retetei culinare:

Fierbi orezul cu 1 ceasca de apa, iar cand apa a scazut, pui jumatate din lapte indulcit cu 2 linguri de zahar sa fiarba la foc mic pana se inmoaie orezul. Separat fierbi praful de budinca in 1/2 l lapte rece si adaugi 2 linguri zahar. O amesteci apoi cu orezul fiert. Pui compozitia obtinuta in farfurii si o ornezi cu frisca sau fructe de sezon (caise, pere, prune, piersici).

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Joi, 06 Ianuarie 2011 00:51
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi