« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete copii Retete pentru copii - Melcisori umpluti cu miere si nuca de cocos

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete pentru copii - Melcisori umpluti cu miere si nuca de cocos Imprimare Email
Scris de Fredy Florin Dinescu   

Reteta: Melcisori umpluti cu miere si nuca de cocos

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg + 2-3 linguri faina

=> 1/2 pahar ulei

=> drojdie cat o nuca

=> 1 lingurita sare

=> 2 linguri miere

=> 2 linguri coaja de lamaie sau portocala

=> 2 linguri lapte praf (facultativ)

=> 1 pahar lapte

=> 50 g ulei + 3 linguri pentru uns tava

=> 100 g nuca de cocos

Prepararea retetei culinare:

Dizolvi drojdia in lapte cu o lingura de miere, 2-3 linguri faina, sare si o lasi la dospit 15 minute, apoi incorporezi coaja rasa de lamaie sau portocala, laptele praf si faina. Framanti coca si o lasi la dospit 40-45 minute. lntinzi foi dreptunghiulare si lungi, pe care le ungi cu ulei, apoi cu miere de albine, le presari cu nuca de cocos si le rulezi. Sulul format il tai in felii de 1 cm grosime, pe care le pui in tava unsa cu ulei cu taietura in sus ca sa nu curga mierea. Le coci la foc mediu. Coapte si calde, le poti unge cu un sirop preparat din apa si miere.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Joi, 06 Ianuarie 2011 00:40
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi