« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete copii Retete pentru copii - Inghetata de caise

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete pentru copii - Inghetata de caise Imprimare Email
Scris de Elena Mihaela Pantiru   

Reteta: Inghetata de caise

Ingredientele retetei culinare:

=> 6 galbenusuri

=> 210 g zahar

=> 1 l lapte

=> 1 pahar frisca

=> 300 g caise

 

Prepararea retetei culinare:

Intr-un vas freci spuma zaharul cu galbenusurile. Adaugi treptat laptele fiert si racit. Amesteci energic pang ce se ingroasa. Mare atentie, nu trebuie sa fiarba. Lasi compozitia sa se raceasca, dupa care adaugi caisele curatate si bine strivite. Pui apoi compozitia la congelator si cand este aproape inghetata, adaugi frisca si mai amesteci inca 10 minute. Dai inghetata la congelator si o servesti decorata cu felii de caise.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Joi, 06 Ianuarie 2011 01:03
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi