« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete copii Retete pentru copii - Inghetata cu piersici, vanilie si nuca de cocos

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete pentru copii - Inghetata cu piersici, vanilie si nuca de cocos Imprimare Email
Scris de Lacrimioara Ionela Prescure   

Reteta: Inghetata cu piersici, vanilie si nuca de cocos

Ingredientele retetei culinare:

=> 8 oua

=> 16 linguri de zahar

=> 1/2 kg frisca

=> 1 plic zahar vanilat

=> nuca de cocos

=> 1/2 kg piersici

Prepararea retetei culinare:

Separi albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le freci cu cele 16 linguri zahar, iar albusurile le bati spuma tare, apoi le amesteci cu frisca, galbenusurile si piureul de piersici (din piersici fierte si pisate). Imparti in doua compozitia bine omogenizata: intr-o jumatate adaugi zaharul vanilat, iar in cealalta jumatate nuca de cocos. Daca folosesti cacao, mai adaugi in jumatate de compozitie 4 linguri de zahar, sa nu fie amara, iar daca folosesti fructe trebuie sa le storci bine, deoarece zeama lor va subtia compozitia. Pui cateva linguri din ambele compozitii in fiecare cupa sau in pahare de unica folosinta si le dai la congelator.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Joi, 06 Ianuarie 2011 00:41
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi