« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete copii Retete pentru copii - Fursecuri cu miere

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete pentru copii - Fursecuri cu miere Imprimare Email
Scris de Anca Aurora Gliga   

Reteta: Fursecuri cu miere

Ingredientele retetei culinare:

=> 100 g miere

=> 1 ou

=> 1 lingura zahar

=> 1 lingura ulei

=> 150 g faina

=> 1 varf de cutit de bicarbonat

 


Prepararea retetei culinare:

Freci bine mierea cu oul si zaharul, apoi adaugi pe rand uleiul si faina amestecata cu bicarbonatul. Framanti bine aluatul, pui apoi forma speciala de biscuiti la masina de tocat si treci aluatul sau intinzi o foaie de 1 cm grosime si o tai cu formele de fursecuri sau cu un cutit. Asezi fursecurile intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si le coci la foc potrivit 25 de minute.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Joi, 06 Ianuarie 2011 00:35
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi