« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete copii Retete pentru copii - Friptura inabusita de vitel cu sos de ciuperci

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete pentru copii - Friptura inabusita de vitel cu sos de ciuperci Imprimare Email
Scris de Mariana Dragu, Craiova   

Reteta: Friptura inabusita de vitel cu sos de ciuperci

Ingredientele retetei culinare:

=> 1/2 kg came de vitel

=> 2 cepe

=> 200 g ciuperci proaspete

=> 6 rosii

=> sare, patrunjel

Prepararea retetei culinare:

Speli carnea, o tai bucati si o fierbi inabusit. In timp ce fierbe, cureti ceapa, ciupercile si rosiile, tai ceapa marunt, ciupercile felii si rosiile bucatele. Dupa ce s-a patruns bine carnea si a scazut zeama, adaugi ceapa, ciupercile si un pahar cu apa. La 10 minute pui si rosiile, potrivesti gustul de sare si mai lasi totul pe foc inca 15 minute. Cand friptura si sosul sunt gata, presari patrunjelul si o aduci la masa.

Notite:
PREGATIRE: 1 ora si 45 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Joi, 06 Ianuarie 2011 00:39
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi