« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete copii Retete pentru copii - Desert cu miere si caise din compot

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete pentru copii - Desert cu miere si caise din compot Imprimare Email
Scris de Anne Scwartzenberg, Timisoara   

Reteta: Desert cu miere si caise din compot

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 cutie compot de caise

=> 250 g branza de vaci

=> 5 linguri miere

=> 125 g smantana

=> 12 biscuiti

=> scortisoara

 


Prepararea retetei culinare:

  • Scoti caisele, le lasi sa se scurga si pastrezi siropul. Le sfarami cu mixerul, dar fara sa le transformi in piure. Amesteci branza cu smantana si mierea, iar biscuitii rupti bucatele ii stropesti cu siropul (pastrat) al compotului.
  • Asezi in castronase transparente un strat de biscuiti faramitati, o parte a caiselor, branza cu mierea si tot asa pana termini ingredientele. Ultimul strat ar trebuie sa fie de branza peste care presari scortisoara, decorezi cu felii de caise si picuri miere din loc in loc. E imposibil sa nu-i fie pe plac si celui mai mofturos copil!
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Joi, 06 Ianuarie 2011 00:53
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi