« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete copii Retete pentru copii - Baton cu nuci

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete pentru copii - Baton cu nuci Imprimare Email
Scris de Sandra Traistaru, Timisoara   

Reteta: Baton cu nuci

Ingredientele retetei culinare:

=> 300 g zahar

=> 15 linguri lapte

=> 80 g unt (sau margarina)

=> 250 g lapte

=> 4-5 linguri cacao

=> 150 g nuci prajite

=> ulei


Prepararea retetei culinare:

Pui 300 g zahar la fiert cu 15 linguri lapte (nu mai mult de atat). Dupe ce s-a dizolvat zaharul, iei
de pe foc si pui 80 g unt (sau margarina). Separat, 250 g lapte, amesteci cu 4-5 linguri cacao si 150 g nuci prajite. Ungi tava cu un pic de ulei, intinzi compozitia si o pui la frigider. Portionezi dupa ce a stat la frigider 3 ore.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Joi, 06 Ianuarie 2011 01:01
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi