« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete copii Retete pentru copii - Ardei umpluti cu ficatei si pipote de pui

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete pentru copii - Ardei umpluti cu ficatei si pipote de pui Imprimare Email
Scris de Susana Clara Hategan, Deva   

Reteta: Ardei umpluti cu ficatei si pipote de pui

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 ardei grasi

=> 200 g ficatei

=> 100 g pipote de pui

=> 1 ceapa

=> 1 ceasca lapte

=> 5 oua

=> 2 felii de paine

=> sare

=> 1 legatura patrunjel verde

 

Prepararea retetei culinare:

Speli ficateii si pipotele, le pui la fiert in apa cu sare, iar separat fierbi 3 oua. Dupa ce au fiert toate, treci carnea cu ouale si ceapa curatata prin masina de tocat, apoi adaugi in compozitie ouale crude ramase, painea inmuiata in lapte si presata bine, putina sare si patrunjel tocat. Cureti apoi ardeii, ii speli si ii umpli cu compozitia pregatita si-i asezi intr-o cratita. Torni apa cat sa-i cuprinda, pui cratitei capac si o dai la cuptor pentru 30 de minute.

Notite:
PREGATIRE: 50 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Joi, 06 Ianuarie 2011 00:39
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi