« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete ciorba Retete ciorba - Zama de pastai

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete ciorba - Zama de pastai Imprimare Email
Scris de Maria-Adela Barlan   

Reteta: Zama de pastai

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg pastai

=> 2 morcovi

=> 1 ceapa

=> 1 ardei

=> 3 rosii

=> 150 ml smantana

=> apa

=> 2 linguri faina

=> 1/2 telina

=> 1 pastarnac

=> 1 legatura patrunjel

=> 3 fire telina (frunze)

=> 300 ml lapte batut

=> 200 ml zer

=> are, piper, boia

=> 3 catei usturoi

Prepararea retetei culinare:

Cureti zarzavaturile si legumele, apoi le speli bine. Pastaile le speli cu apa fierbinte, nu rece, pentru a nu se intari. Pui apa intr-o oala, apoi and da in clocot, adaugi pastaile, morcovii, pastarnacul si le fierbi bine. Dupa ce au fiert, tai fin patrunjelul si telina, le pui in zama. Amesteci laptele cu putina batut cu smantana si faina, apa rece, apoi le pui in zama. Mai adaugi si 200 ml zer. Potrivesti de sare, piper, boia si usturoi.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Joi, 06 Ianuarie 2011 00:18
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi