« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete ciorba Retete ciorba - Supa de visine cu galuste de gris

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete ciorba - Supa de visine cu galuste de gris Imprimare Email
Scris de Melania Comanescu   

Reteta: Supa de visine cu galuste de gris

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg visine spalate si curatate de samburi

=> 6 linguri zahar

=> 1/2 lingurita scortisoara

=> 1,5 l apa, 2 linguri faina

 

 

Pentru galuste:

=> 250 ml lapte dulce

=> 2 linguri zahar

=> un praf de sare

=> 3 linguri gris

=> 2 galbenusuri

Prepararea retetei culinare:

Cureti visinile de samburi si le pui la fiert in apa care a clocotit cu zaharul si scortisoara. Dupa 15-20 de minute de fiert la foc mic, pui faina dezlegata in apa rece si o mai dai intr-un clocot. Intre timp prepari galustele. Fierbi laptele cu zaharul, iar cand clocoteste pui grisul in ploaie. Le lasi sa fiarba 5 minute, dupa care adaugi galbenusurile si amesteci bine. In supa clocotita pui cu lingurita din aluatul de galuste. Dupa 5 minute supa este gata.

Notite:

PRET: 9 LEI - 3-4 portii
PREGATIRE: 20 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Joi, 06 Ianuarie 2011 00:24
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi