« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete ciorba Retete ciorba - Supa de porumb verde

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete ciorba - Supa de porumb verde Imprimare Email
Scris de Victoria Mihnea   

Reteta: Supa de porumb verde

Ingredientele retetei culinare:

=> 6 stiuleti de porumb

=> 6 l apa

=> 1 morcov

=> 1 patrunjel

=> 1 ou

=> 1/2 lingurita marar tocat

=> 1 ceapa

=> 2 pahare lapte

=> 1 lingura margarina

=> 1 lingura faina

=> sare

 

Prepararea retetei culinare:

Cu un cutit bine ascutit tai boabele crude de porumb de pe coceni. Pui la fiert cocenii impreuna cu ceapa si zarzavatul taiat marunt. Dupe ce au fiert o ora, strecori, iar zeama limpede o pui din nou la foc sa fiarba impreuna cu boabele de porumb cam o jumatate de ora. Strecori din nou, pasezi boabele (le dai prin site) si fierbi din nou. Cand incepe sa fiarba adaugi faina amestecata cu laptele si margarina. Mai dai un clocot, doua, iei supa de pe foc, o dregi cu un ou, o potrivesti de sare si presari marar tocat.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Joi, 06 Ianuarie 2011 00:01
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi