« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete ciorba Retete ciorba - Supa de mazare cu laste prajite

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete ciorba - Supa de mazare cu laste prajite Imprimare Email
Scris de Chirila Mirela   

Reteta: Supa de mazare cu laste prajite

Ingredientele retetei culinare:

=> 300 g mazare

=> 2-3 cepe

=> 1 morcov

=> 1 patrunjel

=> 1 telina mai mica

 

=> 1 pastarnac

=> 1 legatura marar

=> 5-6 linguri de ulei

=> 300 g faina

=> 1 ou

=> sare si apa cata ia aluatul

Prepararea retetei culinare:

Din faina, ou, sare si apa faci un aluat din care pastrezi circa 100 de grame. Din restul aluatului intinzi o foaie groasa de 1 cm din care tai fasii late de 1 cm. O lasi sa se usuce si in acest timp pui mazarea la fiert impreuna cu zarzavaturile taiate rondele. Dupa ce au fiert toate acestea, adaugi fasiile de aluat si mai lasi la fiert 5 minute. Din aluatul pastrat intinzi o foaie mica, groasa de 3 cm din care tai patratele (laste) cu un cutit bine ascutit. Incingi uleiul intr-o tigaie, pui cepele taiate marunt sa se caleasca si dupa ce s-a inmuiat ceapa, adaugi si patratelele de aluat. Le lasi pana devin maronii si le adaugi in supa. La final, presari marar.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Joi, 06 Ianuarie 2011 00:23
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi