« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete ciorba Retete ciorba - Supa de limba si conopida

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete ciorba - Supa de limba si conopida Imprimare Email
Scris de Viorica Roxa, Alba-Iulia   

Reteta: Supa de limba si conopida

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 limba de vitel

=> 1 conopida mica

=> 1 morcov

=> 1 telina

=> 1 radacina de patrunjel

=> 1 legatura patrunjel verde

=> sare

 

Prepararea retetei culinare:

Speli bine carnea si o pui la fiert in apa cu sare pentru 2 ore. Cand e gata, o scati deoparte, o cureti de
de pielite si o tai bucati. Cureti apoi legumele, le tai pe toate rondele sau felii si le pui la fiert in zeama ramasa de la carne. Dupe ce toate s-au inmuiat, adaugi conopida desfacuta buchetele, potrivesti de sare si cand a fiert pui si bucatelele de carne si presari patrunjelul verde tocat.

Notite:
PREGATIRE: 3 ore

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 23:43
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi