« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete ciorba Retete ciorba - Supa de ciuperci cu galuste de paine

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete ciorba - Supa de ciuperci cu galuste de paine Imprimare Email
Scris de Leontina Madincea, Timisoara   

Reteta: Supa de ciuperci cu galuste de paine

Ingredientele retetei culinare:

=> 1/2 kg ciuperci

=> 1 ceapa rosie

=> 2 linguri unt

=> 1 lingura faina

=> 200 ml frisca

=> 1 lingura zeama lamaie

=> 1/2 legatura patrunjel

Pentru galuste:

=> 2 chifle

=> 100 ml lapte

=> 1 ceapa rosie

=> 1/2 legatura frunze patrunjel

=> 1 ou

=> 5 linguri unt

Prepararea retetei culinare:

  • Calesti in unt ciupercile feliate si ceapa julien. Presari faina, amesteci si lasi cam 5 minute. Adaugi frisca si condimentezi.
  • Pentru galuste inmoi chiflele in lapte caldut. Pui ceapa si frunzele de patrunjel tocate, oul, untul.
  • Formezi cu mana uda pentru galuste si le fierbi in apa cam 10-15 minute. Daca se desfac, le poti adauga 1 lingurita gris.
Notite:
PRET: 15 LEI - 2-4 portii
PREGATIRE: 50 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Joi, 06 Ianuarie 2011 00:15
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi