« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete ciorba Retete ciorba - Supa de ardei umpluti - reteta din Maramures

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete ciorba - Supa de ardei umpluti - reteta din Maramures Imprimare Email
Scris de Rodica Maries, Baia Mare   

Reteta: Supa de ardei umpluti - reteta din Maramures

Ingredientele retetei culinare:

=> came de pui, porc sau vita

=> 2-3 morcovi taiati bucati

=> 1 radacina de patrunjel taiata bucati

=> o ceapa

=> 5-6 ardei

=> sare

=> ulei

=> 2 linguri de orez

=> 2 oua

=> piper, cimbru

Prepararea retetei culinare:

  • Pui la fiert carnea, 2-3 morcovi taiati bucati, 1 radacina de patrunjel taiata bucati, sare. Lasi sa fiarba 20 de minute dupa care scoti carnea si o toci sau o tai marunt, marunt. Supa o vei folosi mai incolo. Intr-o tigaie cu ulei (sau unt) prajesti o ceapa si cand s-a inmuiat, tragi tigaia de pe foc si adaugi 2 linguri de orez, 2 oua (1) carnea tocatä, sare, piper, cimbru.
  • Cureti de samburi 5-6 ardei micuti (2) si ii umpli (3) cam 75% cu amestecul pregatit ca mai inainte. Nu umpli ardeiul total, cad se umfia orezul.
  • Pui supa sa fiarba, adaugi ardeii si lasi sa fiarba la foc mic circa 10 minute. La sfarsit, adaugi o cana de smantana amestecata cu o lingura de faina (4) si lasi sa mai dea un clocot.
  • Aduci fiecaruia in farfurie, ardei cu zearna si legumele fierte, totul presarat cu patrunjel.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Joi, 06 Ianuarie 2011 00:19
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi