« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete ciorba Retete ciorba - Supa cu ravioli

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete ciorba - Supa cu ravioli Imprimare Email
Scris de Dana Vasilica Mazilita, Bucuresti   

Reteta: Supa cu ravioli

Ingredientele retetei culinare:

=> 50 g unt

=> 1 ceapa

=> 2 frunze telina

=> 1 praz

=> 1 morcov

=> 1 cubulet de legume

=> 1 conserva de 400 g rosii

=> 1 conserva de 400 g fasole boabe alba scurse

=> 125 g ravioli

 

Prepararea retetei culinare:

Topesti grasimea intr-un vas larg si calesti legumele taiate felii. Adaugi cubul de legume, 1 l apa, rosiile din conserva, piureul de rosii, si raviolii. Fasolea o adaugi spre sfarsitul fierberii.

Notite:
PRET: 10 LEI - 4 portii
PREGATIRE: 1 ora si 15 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Joi, 06 Ianuarie 2011 00:11
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi