« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete ciorba Retete ciorba - Supa crema de telina

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete ciorba - Supa crema de telina Imprimare Email
Scris de Paula Candea, Bucuresti   

Reteta: Supa crema de telina

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 reline mari

=> 1 lingura margarina

=> 5 linguri ulei

=> 2 felii de paine de o zi

=> 50 g faina

=> 1 legatura frunze de telina

=> sare

=> piper

Prepararea retetei culinare:

Cureti telina, o speli, o tai cubulete si o pui la fiert cu 2 l ape clocotita si un praf de sare. Dupe ce a fiert, strecori telina, o pasezi, adaugi treptat zeama ramasa si dai totul intr-un clocot. Desfaci faina in 100 ml apa, pui 3 linguri de ulei, sare si piper dupe gust, fierbi compozitia pana se ingroasa si o adaugi in supa. O mai dai in 2-3 clocote, tragi oala de pe foc, adaugi margarina si presari frunzele de telina tocata. Pregatesti apoi crutoanele: tai painea cubulete, o prajesti in ulei si aduci crutoanele la masa alaturi de supa fierbinte.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Joi, 06 Ianuarie 2011 00:08
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi