« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete ciorba Retete ciorba - Supa crema de rosii

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete ciorba - Supa crema de rosii Imprimare Email
Scris de Cornelia Burla   

Reteta: Supa crema de rosii

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg rosii proaspete

=> 2-3 morcovi

=> 1 ceapa

=> 1 ardei gras

=> 1 ou

=> 1 lingura ulei

=> sare, piper

=> 1 lingura gris

Prepararea retetei culinare:

  • Pui rosiile sa fiarba (spalate si curatate) impreuna cu sare, piper. Dupa ce au fiert, le scoti, iar in supa ramasa pui la fiert galustele de gris.
  • Cum pregati galustele: bati 1 albus spuma, adaugi galbenusul, 1 lingura ulei, sare, 1 lingura gris. Le lasi 10 minute, apoi cu lingurita le pui in supa. Legumele un pic racite, le pasezi cu mixerul sau le treci prin sita si le adaugi in supa clocotita. Dupa cateva clocote dai oala de pe foc si adaugi patrunjel verde tocat.
Notite:

La prepararea galustelor nu pune sare in compozitie caci le intareste!

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Joi, 06 Ianuarie 2011 00:22
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi