« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete ciorba Retete ciorba - Supa crema de legume la rece

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete ciorba - Supa crema de legume la rece Imprimare Email
Scris de Maria Lita, Constanta   

Reteta: Supa crema de legume la rece

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 ceapa mare

=> 2 dovlecei

=> 2 ardei grasi

=> 3-4 catei de usturoi

=> 4 linguri de ulei

=> 1 lingurita de Maggi Secretul Gustului

=> 8 rosii

=> frunze de telina

=> 1 lingura otet de mere

=> piper

=> 4 felii de paine

 

Prepararea retetei culinare:

  • Speli bine legumele si tai marunt ceapa, dovleceii, ardeii, frunzele de telina, oparesti rosiile, le cureti de pielite, seminte si le pasezi.
  • Intr-un vas pentru mixat freci usturoiul curatat si zdrobit cu uleiul, rosiile pasate, piperul si Maggi Secretul Gustului. Adaugi frunzele de telina, ceapa, ardeii, dovleceii si feliile de paine taiate cubulete si amesteci totul cu o lingura de otet de mere (sau mai multe, dupe gust) si un litru de apa rece. Mixezi apoi totul, torni amestecul intr-o oala, o acoperi si o lasi la frigider 2-3 ore. O poti manca dreasa cu smantana sau iaurt. E delicioasa si foarte racoritoare!
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Joi, 06 Ianuarie 2011 00:02
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi