« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete ciorba Retete ciorba - Supa - crema de legume de toamna

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete ciorba - Supa - crema de legume de toamna Imprimare Email

Reteta: Sufleu de oua

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 morcovi

=> 1 pastarnac

=> 1 radacina de patrunjel

=> 2 cepe

=> 1 lingura faina

=> 1 legatura patrunjel

=> 1 telina

=> sare

=> 2-3 cartofi

=> 1 mana de fasole verde

=> 2-3 frunze de varza

=> 2 ardei grasi

=> 1 dovlecel

=> 2 buchetele de conopida

=> 100 g unt

 

Prepararea retetei culinare:

Cureti toate legumele, le speli si le pui la fiert in apa cu sare. Dupa ce toate s-au inmuiat, le scurgi bine si le mixezi sau le treci prin sita. Separat, topesti untul intr-o cratita, rumenesti faina, adaugi piureul de legume si le lasi sa se inabuse cateva minute. Stingi cu zeama in care au fiert si mai lasi pe foc 15 minute.  La sfarsit presari verdeata tocata.

Notite:

Pregatire: 15 minute;

Fierbere: 35 de minute;

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Joi, 06 Ianuarie 2011 00:30
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi