« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete ciorba Retete ciorba - Supa crema de dovleac cu peste

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete ciorba - Supa crema de dovleac cu peste Imprimare Email
Scris de Elisabeta Mihai, Targoviste   

Reteta: Supa crema de dovleac cu peste

Ingredientele retetei culinare:

=> 500 g dovleac

=> 500 g file de salau

=> 2 linguri ulei

=> 1 ceapa

=> 600 ml apa

=> sare, piper

=> patrunjel sau marar

Prepararea retetei culinare:

Cureti si tai ceapa pestisori, iar dovleacul il tai bucatele. Le pui pe toate sa se caleasca in ulei, apoi adaugi apa cat sa le acopere si le lasi la fiert. Dupa ce s-au fiert, le treci prin mixer sau prin masina de tocat, iar in piureul rezultat pui sare, piper si pestele taiat in bucati. Le lasi sa fiarba impreuna inca 7-10 minute, iar la final adaugi verdeata tocata marunt.

Notite:
PREGATIRE: 60 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 23:44
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi