« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete ciorba Retete ciorba - Supa-crema de conopida

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete ciorba - Supa-crema de conopida Imprimare Email
Scris de Silvana Budiu   

Reteta: Supa-crema de conopida

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 conopida mare

=> 1/2 kg cartofi

=> 1 ceapa

=> 2 fire praz

=> 1 telina

=> 1 ceasca de lapte

=> 1 lingura unt (sau margarina)

=> sare, piper


Prepararea retetei culinare:

Desfaci conopida in buchetele, tai cartofii in cubulete, telina, prazul in bucati si ceapa o toci. Intr-o oala pui toate legumele si le fierbi cu apa cat set le acopere, aproximativ 1/2 ora si potrivesti gustul de sare si piper. Odata fierte legumele, le pasezi si adaugi laptele. O aduci la masa cu crutoane.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 23:37
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi