« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete ciorba Retete ciorba - Supa crema de conopida

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete ciorba - Supa crema de conopida Imprimare Email
Scris de Maria Hirla   

Reteta: Supa crema de conopida

Ingredientele retetei culinare:

=> o conopida potrivita

=> 3 cartofi

=> 1 ceapa

=> 2 l supa de legume

=> 1 pahar de smantana

=> 3 galbenusuri

=> 1 morcov

=> 1 ardei gras

=> 1 telina mica

=> 1 lingurita de mustar

=> ulei, sare

=> patrunjel tocat fin

Prepararea retetei culinare:

  • Desfaci conopida in buchetele pe care le lasi 15 minute in apa rece, cu umpic de sare, dupa care le pui la fiert.
  • Intre timp cureti cartofii, morcovul, ardeiul, telina, le tai cubulete si le pui la fiert separat.
  • Conopida si legumele fierte le treci printr-o sita deasa, pastrand cateva buchetele de conopida. In piureul rezultat adaugi ceapa calita in ulei. Subtiezi piureul cu supa de legume si o lasi la fiert vreo 15 minute.
  • La sfarsit, in supa fierbinte, adaugi smantana batuta cu galbenusurile, mustarul si sare.
  • Aduci supa la masa cu buchetele de conopida si  patrunjel verde tocat marunt.
Notite:

PRET: 10 LEI - 4 portii
PREGATIRE: 30 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Joi, 06 Ianuarie 2011 00:24
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi