« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete ciorba Retete ciorba - Supa crema cu ardei umpluti

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete ciorba - Supa crema cu ardei umpluti Imprimare Email
Scris de Rodica Maries, Baia Mare   

Reteta: Supa crema cu ardei umpluti

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 piept pui

=> 2-3 morcovi

=> 5-6 ardei mici

=> 1 radacina patrunjel

=> ulei

=> 1 ceapa

=> 2 linguri orez

=> 2 oua

=> 250 g smantana

=> 1 lingura faina

=> cimbru

=> sare

Prepararea retetei culinare:

Fierbi 20 de minute puiul cu morcovii. Intr-o tigaie cu putin ulei, calesti ceapa, adaugi orezul, ouale si pieptul taiat marunt. Condimentezi dupa gust. Cureti de samanta 5-6 ardei micuti, ii umpli cam 75% cu compozitia de mai sus. In timp ce supa fierbe, adaugi ardeii si lasi sa fiarba la foc mic circa 10 minute. La sfarsit pui cana de smantana amestecata cu o lingura de faina si mai dai intr-un clocot. Dupa ce ai pus supa in farfurie poti sa presari frunze de patrunjel taiate marunt.

Notite:
PRET: 10 LEI - 3 portii
PREGATIRE: 60 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Joi, 06 Ianuarie 2011 00:14
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi