« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete ciorba Retete ciorba - Supa ardeleneasca de cartofi

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete ciorba - Supa ardeleneasca de cartofi Imprimare Email
Scris de Maria Borz   

Reteta: Supa ardeleneasca de cartofi

Ingredientele retetei culinare:

=> 5 cartofi

=> 2 morcovi

=> 2 cepe potrivite

=> 1 legatura de patrunjel verde

=> 250 g smantana

=> 3 lingurite faina

=> 1 lingurita boia

=> 100 ml ulei

=> 2 linguri de bulion

=> sare

Prepararea retetei culinare:

Morcovii si cartofii ii cureti, ii speli si ii tai cubulete. Ii pui apoi la fiert in 3 litri de apa cu sare. Cand cartofii sunt fierti faci un rantas in felul urmator: rumenesti faina in uleiul incins, apoi adaugi ceapa taiata marunt, boia si stingi cu bulionul si cu un pahar de apa. Torni apoi rantasul in oala cu cartofii, adaugi smantana si mai fierbi 10 minute. Cand iei oala de pe foc presari si patrunjel verde taiat marunt.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Joi, 06 Ianuarie 2011 00:01
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

 
+1 #3 Guest 12-11-2012 17:34
:Pirate: la supa de cartofi ardeleneasca nu se pune patrunjel,se pune leustean iese mai buna incearca sunt ardeleanca si stiu.
Citat
 
 
-1 #2 glory 09-06-2011 01:08
:Pirate:
Citat
 
 
-1 #1 Guest 09-07-2010 12:40
;-))
Citat
 

Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi