« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete ciorba Retete ciorba - Ciorba mexicana

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete ciorba - Ciorba mexicana Imprimare Email
Scris de Letitia Maxut, Bistrita   

Reteta: Ciorba mexicana

Ingredientele retetei culinare:

=> 1/2 kg carne porc (pulpa slaba)

=> 3 cepe mari

=> 1 doza fasole alba (420 g)

=> 1 doza fasole colorata (420 g)

=> 1/2 lingurita piper

=> 1/2 lingurita otet

=> 1 doza rosii in bulion decojite (420 g)

=>  1 lingurita sare

=> 1 lingurita zahar

=> 125 ml ulei

=> 1 1/2 apa, ardei iute

 

Prepararea retetei culinare:

  • Tai ceapa marunt, iar carnea cubulete. Prajesti carnea in 125 ml ulei pana se rumeneste. Adaugi ceapa si calesti mai departe totul, pang se inmoaie bine ceapa.
  • Torni 1 1/2 apa si lasi sa fiarba pe foc mic. Intre timp tai rosiile marunt si le adaugi in ciorba cand carnea este aproape fiarta.
  • Adaugi fasolea colorata, fasolea alba cu zeama din conserve, sare, piper, otet, zahar, ardei iute.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Joi, 06 Ianuarie 2011 00:20
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi